Thumb-master

Læg alle kortene (ingen jokere) i en cirkel omkring en fyldt genstand. (helst flaske) Man skiftes på tur til at trække et kort som udløser forskellige ting. Dog skal man efter hvert vendt kort, lægge kortet op på flasken. Den første der vælter blot ét enkelt kort ned derfra skal bunde genstanden. Og den som bryder cirklen af kort, som den første skal bunde sin egen genstand.

Kortene udløser:

  • Sort 2-9 - negative tårer. Det antal man selv skal drikke.
  • Rød 2-9 - positive tårer. Det antal man må uddele.
  • Røde billedkort og es - positive tårer. Antal tårer man må dele ud.
  • Sorte billedkort - Regler! Den der bryder/glemmer den regel, som er i spil, skal automatisk bunde. F.eks. kunne reglen være at man skal banke i bordet 2 gange inden man løfter glasset. De som så bare begynder at tage deres uddelte tårer uden at have banket i bordet, skal nu bunde i stedet. (Vælg selv om reglen skal udskiftes ved nyt sort billedkort - eller om der skal være mange regler).
  • 10'ere - Thumb-master kortet! Spilleren der trækker en 10'er bliver thumb-master. Thumb-masteren må 2 personer efter han har trukket kortet, begynde at bruge sine kræfter. Han må på et hvilket som helst tidspunkt liste en tommelfinger op på bordkanten. Den/de sidste som ikke gør dette skal bunde. Der kommer ny thumb-master når der trækkes en ny 10'er.

Spillet bliver hurtige en hævngærrig krig om, hvem der sidst gav tårer, og hvem der kunne trænge til nogle. For det meste glemmer man også reglerne, som gør, at man skal drikke endnu mere. Sjovt drukspil. Men det anbefales kun at være en 4-6 stykker.

Kommentarer

epic game. i am so waisted now
  • simon skrævgaard GÆST, 13 Aug 2011
Jeg synes ikke problemet er om hun skal have lov til at gf8re hvad hun vil men hvis vi skal ve6re e6rlige se5 ville mange nok give proetst hvis en mand gik rundt kun i blonder bortset fra en lille trusse. Jeg synes det er for blottet se5 problemet er ikke smagsme6ssigt men mere at det er stf8dende. Bare min holdning.. se5 hellere joggins! ;o)Der var lige noget galt med min server el noget se5 me5tte tage den under anonym.. Lotte Florette
  • Angy GÆST, 13 Jul 2012

Kom med en kommentar