Pyramide

Hver spiller får 4 kort som skal lægges foran hver enkelt spiller. Det gælder om at se og huske godt på hver af disse kort, man må ikke se på dem når spillet er gået i gang. Der lægges 10 kort på bordet, disse deles ud, således de danner en pyramide med 4 kort i bunden. (Hvis i har mod på det, kan pyramiden evt. være med 5 eller 6 rækker).

Det første kort i bunden af pyramiden vendes, alle spillerne har nu mulighed for at sige at de har kortet. Man må meget gerne lyve, eller bluffe, som det også er kaldt. Hvis du så siger at du har kortet, så må du give en slurk væk. Nu har personen der fik slurken så mulighed for at sige om han tror på dig, hvis han tror på dig, så skal han bare drikke, men hvis han ikke tror på dig, så kan det blive rigtig sjovt. Du skal så, hvis han ikke tror på dig, vise dit kort, og har du det pågældende kort, så skal han drikke dobbelt, men hvis du ikke har det, ja så skal du drikke dobbelt. Den sidste lille ting i spillet er, at pyramiden tæller på den måde, at nederste række gælder for en slurk, anden række tæller for to slurke, osv.

Kommentarer

Meget populært durkspil - de fleste kender det! Dog skal man passe på med at lægge pyramiden for "høj", da der er rigtig mange rækker.

Man kan starte fra begge ender af pyramiden: enten fra "toppen" for at få færre kort med få tåre, eller fra bunden for at få et lidt mere moderat spil.
  • Anonym GÆST, 24 Aug 2010
Man kan også spille med at hver andet kort er "vendt" dvs. at det tæller dobbelt.

Så hvis der bliver vendt et "vendt" kort i række 4, så er det ikke 1 tår, men 2 tårer.
  • David Ravn GÆST, 26 Apr 2011
I think my moment was wnithcag a 50-year-old Liberian man eat his first marshmallow at the Christmas Village at Lake Lanier's Magical Night of Lights, then taking him on the Tilt-A-Whirl. I thought he was hyperventilating at first, but it turned out that he was just laughing out of joy. Unfortunately, we had to stop at a QuikTrip so he could throw up later. I'm not sure if was due to the marshmallow or the Tilt-A-Whirl.
  • Eric GÆST, 21 Feb 2013
C87jJN cpmaglctznfi
  • zyhhkyjet GÆST, 26 Feb 2013

Kom med en kommentar