Golf

Man sidder og har fra starten fået 4 kort. Ingen må se startkortene!! Resten af kortene ligges i bunken, også sådan at man ikke kan se hvilken værdi det er.

Gennem hele spillet skal man vælge om man vil satse, trække eller genbruge.

Det skal forståes på den måde at man hver gang det er ens tur skal vende et kort, erstatte det med et nyt eller tage det kort som den forrige spiller smed ud på bordet.

Værdierne på kortet viser hvor mange slurke man skal drikke, dvs. 8 = 8 slurke Es = 1 Konge = 0 knægt = 11 Dame = 12 2 = 2 3 = 3 osv.

Spiller 1 starter med at enten vende et af sine kort, eller erstatte det med et kort fra bunken.

Hvis vi siger at han vælger at tage et nyt kort, tager han det nye kort og erstatter en af de andre kort. Det gamle kort smides ud i bunken så næste spiller kan tage det efter lyst.

Når man har vendt eller taget et kort fra bunken er der ingen vej tilbage og kortet skal blive liggende.

Nu er det næste spillers tur og han vælger måske at tage spillers 1 gamle kort og erstatter det med én af sine egne og smider det ud..

Man ved altså ikke hvilket kort man har og hvilket kort man evt. smider væk.

Man kan måske smide en konge ud (som ville give 0 slurke) og få en dronning ind, som giver 11.

Til sidst gøres det op hvor meget man skal drikke..

Hvis man er lidt mere normal i skallen indfører man den regel at ham, som har færrest slurke's trækkes fra de andres, da det ellers kan blive til en 20-30 slurke på én gang, meeen hvis man er hardcore alkoholiker, så dropper man self. bare det ;)

God fornøjelse og skål!!

Just

Kommentarer

Vi plejer at spille med stort set samme regler. I stedet for at have 4 ukendte kort, har vi dog 2 kendte kort og 2 ukendte kort. Det gør det lidt mere spændende, fordi man tit bliver i tvivl, om man f.eks. skal erstatte et kendt kort eller et ukendt kort! Derudover plejer vi at gøre følgende, når antal tårer skal afregnes: Vinderen er den med lavest sum af kortene. Hvis f.eks. min sum er kortene er 15, en andens er 21, en tredjes er 22 og den sidste har 25, så tæller jeg fra 15. Altså, 15, 16, 17 osv og så skal man drikke hele tiden indtil ens sum er nået! Først der må man stoppe. Det er selvfølgelig okay lige at tage 1 sekunds pause og trække vejret!
  • Nicklas GÆST, 05 Aug 2011

Kom med en kommentar