Gløgg opskrift
Sådan gør du
Hæld rødvinen i en emaljeret gryde og læg en hel kanel stenger og 2 kardemomme stenger ved i en lille gazepose. Varm op til lidt under kogepunktet, sluk under gryden og lad vinen trække under låg ca 5 min. Tilsæt 85 g. sukker, saften af en halv citron og tynde strimler skal af citronen. Stik 12 hele nelliker i de 2 appelsiner og læg dem i en opvarmet bowle sammen med 100 g. rosiner og 100 g. hele, smuttede mandler. Hæld den varme vin over og server gløggen i små glaskrus.Brugerbedømmelse
5 stemmer krævet — Har 2.
Kommentarer
Denne Gløgg opskrift er printet fra www.Justdrink.dk
Print denne eller vores 1000 andre opskrifter på shots, drinks, cocktails og alkoholfrie drinks på Justdrink.dk!
Print denne eller vores 1000 andre opskrifter på shots, drinks, cocktails og alkoholfrie drinks på Justdrink.dk!
Kom med en kommentar