Sten-saks-papir

Meget simpelt. Ligesom sten-saks-papir, men med drukregler.

Den som taber drikker én tår. Hvis det bliver uafgjort går tåren videre til næste runde, sådan at der er 2 tåre på højkant næste gang. Hvis der igen bliver uafgjort går det videre, så det er 3 tåre, osv.

Hvis der er mere end 2 spillere kan man spille med en tår pr. person taberen taber til, dvs. hvis man spiller 4 og 3 vinder over den sidste, skal vedkommende drikke 3 tåre.

Pas på, det går meget hurtigt! ;-)

Kommentarer

Nej tak...
  • Amanda GÆST, 18 Feb 2011
Det er alt for simpelt til at kunne bruges som drukspil... Drukspil skal altså have en vis mængde og noget "gameplay" for at være sjove. Hvis man er så idéløs mht. drukspil, forstår jeg ikke, at man ikke bare drikker og dropper druklegene. Ja, jeg beklager den lidt hårde kritik, men jeg synes ikke, det helt lever op til standarderne for drukspil.
En måde, jeg tænker, det kunne gøres sjovt på, var dog måske, hvis man var mange og lavede en turnering. F.eks. hvis man var otte, slog de sten-saks-papir mod hinanden to og to om fem slurke. De fire vindere tager derefter endnu en runde mod hinanden to og to om en halv øl. Endelig dyster de to sidste vindere med en hel øl som straf til taberen.
  • Toke GÆST, 29 Jul 2011
Hmmm... Vi plejer at spille med, at man skal bunde en øl, når man taber, hvorefter vinderen skal fortsætte med at udfordre en ny, indtil vedkommende taber. Ukompliceret og effektivt.
  • Mikkel GÆST, 12 Jan 2012

Kom med en kommentar