Der Hestes

Spilleren som starter skriver et tal mellem 0-100 på en seddel hvor de andre ikke kan se det. Herefter hældes der noget sprut efter eget valg op i et shotglas.

Spillet startes ved at spilleren som skrev tallet siger "DER HESTES" hvorefter alle deltagere klapper på deres hænder og lår så det giver en "galop" lyd. På et valgfrit tidspunkt siger spilleren stop, hvorefter personen til venstre for ham skal sige et tal mellem 0 og 100. Ham der skrev tallet skal derefter sige om det sagte tal er "over" eller "under" tallet på papiret. Så skal den næste spiller sige et tal i det nye interval. Den der siger det skrevne tal skal drikke glassets indhold.

Spilleren der skriver tallet er ikke med i runden. Efter endt spil skriver taberen et nyt tal og spillet starter forfra.

Kommentarer

Det ville være en del "nemmere" hvis talintervallet skulle ligge mellem 0 - 10, 0 - 25 ell. noget i den stil. :-)
  • Joey GÆST, 08 Nov 2010
Joey: tror bare at det ville gå hurtigere :) Men det kommer jo an på hvor hurtigt det bliver kedeligt :) men jeg synes også 0-100 lyder som meget :S. Tror helt sikkert det skal prøves! :D
  • Mette GÆST, 06 Mar 2012
Det skal prøves!! :)
  • Mercedes GÆST, 08 Aug 2012
Det her spil, det vender lige stemning fra kedelig og tvær, til hyggelig og sjov! Godt spil! I sær når man bruger shots folk ikke vil drikke :D
  • Morten GÆST, 15 Sep 2012
Helt enig i at be5de fattigdom, abdeidslerighet og jordfordelingsspf8rsme5lene er skremmende hf8ye og peker pe5 likhetstrekk. Sosial uro i Sf8r Afrika er heller ikke noe godt tegn og er urovekkende. Dersom ANC ikke fe5r en f8konomisk politikk pe5 plass som fordeler ressursene bedre er det sannsynlig at vi vil se reaksjoner fra befolkningen. Like fullt mener jeg det er langt herfra til situasjonen i Zimbabwe. For det ff8rste er ikke sf8r afrikanere misfornf8yd med sin regjering. Overraskende nok (kanskje) er det i snitt godt over halvparten av befolkningen som hele tiden sier de er fornf8yd med leveransene fra regjeringen i Sf8r Afrika. Videre har vi en helt annen industrialisering og sosial organisering i Sf8r Afrika. Viktigst av alt er det kanskje at partiene som sitter ved makten er helt forskjellige. Begge var/er frigjf8ringsbevegelser som skulle omstille seg til politiske partier. I ZanuPF sitter Mugabe rimelig enere5dende, med sentralisert kontroll m.m. arvet etter frigjf8ringstiden. I Sf8r Afrika er det tross langt flere krefter i toppsjiktet og mange av disse representanter for demokrati og menneskerettigheter. Alt i alt store forskjeller mellom de to landene.
  • Banty GÆST, 27 Dec 2012

Kom med en kommentar