Den Gæve Jyde

Den gæve jyde er et action-præget drukspil, der baserer sig både på hurtighed og held. Spillet udføres ved at udstyre alle spillere med en lap papir, og der skaffes en kuglepen, en terning, et glas og en række øl.

Spillet går på tur mellem spillerne, der skiftes til at slå med terningen. Den, der slår en sekser, tager glasset og drikker indholdet, hvorefter han tager kuglepenne og begynder at skrive tal fra et til 100 i rækkefølge.

Spillet går i mellemtiden videre, og den næste, der slår en sekser drikker ligeledes det nu genopfyldte glas' indhold og tager kuglepennen fra den spiller, der har den, og begynder at skrive videre på de tal, han har skrevet. Man starter således ikke forfra, hvis man mister kuglepennen.

Vinderen er den, der først når til 100.

Kommentarer

mega fedt spil :D det er sku noget der virker :D
  • Beate GÆST, 13 Nov 2010
Det er et skide skægt spil, med vildt fart på, og totalt stress, bliver kun mere og mere sjovt jo mere man har drukket. Især hvis man ikke kan læse sine egne kragetæer i den tilstand man er i, og derved skriver helt forkerte tal :-) Prøv det, totalt sjovt
  • Ellen GÆST, 01 Jun 2011
Hvad så hvis man opdager at den forrige spiller man har taget kuglepennen fra har skrevet forkert rækkefølge? Er der så en slags straf?
  • AK GÆST, 12 Dec 2011
Kender det ved navnet stress
Her skal glasset fyldes med 2 fingerbred, men man fylder dog glasset op til næste spiller da de ellers bare selv kan hælde en sjat i.
Har man glemt et tal (det okay at skrive dem i blandet rækkefølge, hvis man er så sej ;)) så indgår der en straf som er aftalt på forhånd og spillet fortsættes med eller uden den spiller indtil den næste når 100
  • Stender GÆST, 26 Jan 2013

Kom med en kommentar