Blad

  1. Én spiller udnævnes som den første til at snuppe en håndfuld blade fra en nærliggende busk eller træ/bare en plantevækst. (Dette kræver dog at man er ude i naturen eller har en jungle hjemme i sin stue).
  2. De andre spillere gætter på hvor mange blade vedkommende har taget og den der kommer tættest på må dele tåre ud. (Hvis fx. antallet af blade er 27 og tætteste gæt er 15 må vinderen hermed dele 12 tåre ud til én modspiller eller fordele dem over flere modspillere. OBS: Man kan ikke gætte på det samme tal som en anden!
  3. Når første tur er slut/når der er blevet drukket de straftåre der er blevet delt ud, skal bladhenteren bunde sin øl efter at råbe "Bladlusene" og de andre bunder med men behøver dog ikke bunde øllen. Dog må de først slippe når bunderen har tømt øllen eller knækket sig. (Vandfald).

Kommentarer

Her den anden aften, der sad vi nogle gutter og spillede det her geniale spil.. Jeg kan fandme love jer for at man bliver mega stiv.. Jeg blev så stiv at jeg pissede i bukserne. Jeg kan virkelig anbefale det her fede spil..

Med venlig hilsen den "pisse" fulde..
  • "Pisse" fulde!!!! GÆST, 16 Jan 2011
Har du da overvejet at gå på toilettet? ;)
  • Oliver & Oliver GÆST, 30 Jun 2011
lyder mega fedt. skal helt klart prøve det i aften

hilsen hippie n *
  • Gæst, 03 Sep 2011
lorte spil! bladlover
  • Gæst, 29 Nov 2014

Kom med en kommentar