Citron Bowle opskrift

Sådan gør du

Skyl 6 citroner grundigt, tør dem af og skræl dem ganske tyndt. Skær skrællerne i 2 cm lange stykke, der lægges i en krukke. Pres de 4 citroner (pak de sidste 2 ind og læg dem i køleskabet). Hæld citronsaft, rødvin og vand over citronskallen. Tilsæt sukker og rør rundt. Lad det række ca. 35 timer i køleskabet. Rør af og til i blandingen, så sukkeret bliver helt opløst. Si citronskallen fra og hæld punchen i en bowle. Tilsæt den iskolde hvidvin og champagnen. Pil al den hvide hud af de sidste 2 citroner. Skær dem i tynder skiver der lægges i bowlen.

Ingredienser

Brugerbedømmelse
5 stemmer krævet — Har 1.

Kommentarer

Waaahh, soo viele wart ihr?? Mehr Kameras als bei einem Photografenkongress ist sehr lustig und sehr wahr Schf6nes Video! Wir Blogger sind doch daffcr benkant, die Realite4t zu verschf6nern bzw von ihrer besten Seite darzustellen, nicht? LG
  • Hiroshi GÆST, 17 Mar 2013
  • Rating: +0   

Kom med en kommentar

Denne Citron Bowle opskrift er printet fra www.Justdrink.dk
Print denne eller vores 1000 andre opskrifter på shots, drinks, cocktails og alkoholfrie drinks på Justdrink.dk!