Double Cherry Fizz opskrift

Sådan gør du

Vask og tør 250g kirsebær. Gem et par stykker med stilke til pynt. Fjern stilke og sten fra de øvrige bær. Hæld dem i blenderen med 4 tsk sukkerlage, 2 spsk citronsaft og 2 æggehvider. Lad blenderen køre, til det skummer. Hæld drinken op i høje glas, der er 1/3 flydt med fint knust is. Fyld glasset op med champagne. Hæng til sidst et kirsebær på glassets kant.
Brugerbedømmelse
5 stemmer krævet — Har 0.

Kommentarer

Der er endnu ingen brugere som har kommenteret denne drink. Hvis du har smagt den, er du meget velkommen til at give din mening til kende nedenfor!

Kom med en kommentar

Denne Double Cherry Fizz opskrift er printet fra www.Justdrink.dk
Print denne eller vores 1000 andre opskrifter på shots, drinks, cocktails og alkoholfrie drinks på Justdrink.dk!