Gløgg opskrift

Sådan gør du

Hæld rødvinen i en emaljeret gryde og læg en hel kanel stenger og 2 kardemomme stenger ved i en lille gazepose. Varm op til lidt under kogepunktet, sluk under gryden og lad vinen trække under låg ca 5 min. Tilsæt 85 g. sukker, saften af en halv citron og tynde strimler skal af citronen. Stik 12 hele nelliker i de 2 appelsiner og læg dem i en opvarmet bowle sammen med 100 g. rosiner og 100 g. hele, smuttede mandler. Hæld den varme vin over og server gløggen i små glaskrus.
Brugerbedømmelse
5 stemmer krævet — Har 2.

Kommentarer

7 cl rødvin er godt nok ikke ret meget ;-) - går ud fra at det er 70cl eller 7dl (een flaske)
  • jan GÆST, 13 Nov 2014
  • Rating: +0   

Kom med en kommentar

Denne Gløgg opskrift er printet fra www.Justdrink.dk
Print denne eller vores 1000 andre opskrifter på shots, drinks, cocktails og alkoholfrie drinks på Justdrink.dk!