Eggnog opskrift

Sådan gør du

Pisk 12 æggeblommer med sukkeret (brug elpiskeren). Æggesnapsen skal være skummende og lys. Slå ned på lav hastighed og pisk whiskey og cognac i, lidt ad gangen. Hæld æggemassen op i en punchbowle og stil den i køleskabet i mindst to timer. Pisk 12 æggehviderne, til de er næsten helt stive. Pisk fløden helt stiv. Fold først flødeskummet i æggemassen og derefter de stiftpiskede hvider. Stil eggnog´en i køleskabet en time. Ved serveringen drysser man reven muskatnød over. Eggnog øses op i punchekopper med en ske. Hvis den er blevet for tyk, kan man røre lidt mælk i, til den får den rette konsistens. Den må heller ikke blive for tynd.

Ingredienser

Brugerbedømmelse
  • 6,29 / 10 25 stemmer
  • Kommentarer

    Jeg har smagt denne meget lækre drink og jeg kan varmt anbefale den til de kolde aftener, ikke at den varmer kroppen men det er en lækker drink som hele famillien kan nyde sammen.
    • Valdemar Petersen GÆST, 20 Dec 2009
    • Rating: +0   
    kan varmt anbefale at man lige varmer en kop med eggnog i mikroen. Smager super og varmer.
    • anders cf GÆST, 21 Aug 2011
    • Rating: +0   

    Kom med en kommentar

    Denne Eggnog opskrift er printet fra www.Justdrink.dk
    Print denne eller vores 1000 andre opskrifter på shots, drinks, cocktails og alkoholfrie drinks på Justdrink.dk!