B-52 opskrift

Sådan gør du

Hæld først Kahlua i bunden af glaset, "læg" derefter Bols Cream ovenpå i et lag, ved at hælde det over bagsiden af en ske og til sidst "lægges" Cointreau på toppen.

Til sidst sættes ild til toppen som på billedet.

Ingredienser

Brugerbedømmelse
  • 6,74 / 10 15 stemmer
  • Kommentarer

    Prøv med en tændstik......
    • Gæst, 07 Jun 2010
    • Rating: +4   
    man skal da også sætte ild til den ?
    • Gæst, 17 Jan 2008
    • Rating: +2   
    Hvordan sætter du ild til Cointreau???
    • Gæst, 08 Mar 2010
    • Rating: +1   
    Bols cream?!? den originale B-52 heder Kahlua i bunden, baily i midten og så et tyndt lag Grand Marnier på toppen..
    Shots'ne ser også meget flotere ud på denne måde da man kan se den tydelige farveforskel; mørk i bunden og gradvist lysere op mod toppen..
    • Gæst, 01 Jul 2010
    • Rating: +1   
    Det org, er Kahlua, baily og Cointreau.
    Grand Marnier kan du også bruge i stedet, bare om det skal være desideret appelsin likør eller appelsin cognac.
    for at få ild i det skal det varmes op inden omkring lunkent temp.
    • Alex GÆST, 21 Feb 2011
    • Rating: +1   
    Med en lighter???
    • Gæst, 16 Apr 2010
    • Rating: +0   

    Kom med en kommentar

    B-52
    Denne B-52 opskrift er printet fra www.Justdrink.dk
    Print denne eller vores 1000 andre opskrifter på shots, drinks, cocktails og alkoholfrie drinks på Justdrink.dk!