Ferskenbowl opskrift

Sådan gør du

Stil vin og champagne til afkøling. Skyl 500g ferskn, del dem i kvarte og tag stenene ud. Skær frugtkødet i mindre stykker. Varm 100g sukker og 3 spsk. vand op i en gryde, til sukkeret er opløst. Afkøl det lidt. Bland sukkerlagen og ferskenstykkerne i en bowle. Hæld ½ fl. Hvidvin over og lad det trække mindst 2 timer i køleskabet. Tilsæt resten af den afkølede vin og lige før serveringen tilsættes champagnen.

Ingredienser

Brugerbedømmelse
5 stemmer krævet — Har 2.

Kommentarer

Der er endnu ingen brugere som har kommenteret denne drink. Hvis du har smagt den, er du meget velkommen til at give din mening til kende nedenfor!

Kom med en kommentar

Denne Ferskenbowl opskrift er printet fra www.Justdrink.dk
Print denne eller vores 1000 andre opskrifter på shots, drinks, cocktails og alkoholfrie drinks på Justdrink.dk!